holmekagan

mera mat

Publicerad 2010-04-08 09:31:41 i Holmekagan goes Shanghai,

onsdag kväll och dags för nya kulinariska upplevelser! Denna gång blev det hotpot, dvs. varm gryta. Alla kring bordet får varsin liten gryta med valfri buljongsmak. Ungefär som när man äter fondue till skillnad från att man då delar gryta, här har alla sin egen. Sen så beställer man tillsammans in det man vill lägga i grytan; kött, grönsaker, skaldjur, tofu m.m Till det hela finns en mängd olika såser att välja på med olika styrka. Mycket gott och mysigt när alla sitter där och plockar av tillbehören och kokar sin egen mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina Holmqvist

En öbo i storstan! I april 2009 flyttade jag med min man till Shanghai, Kina och där bodde vi fram tills november 2011 då vi styrde kosan mot Europa igen. Köln är numera min tyska hemstad!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela