holmekagan

uppträde med kören

Publicerad 2009-12-06 12:07:13 i Holmekagan goes Shanghai,

efter att ha övat hela hösten var det då äntligen dags att få visa/sjunga upp våra färdigheter inför publik. Första tillfället var i fredags kväll på en restaurang som heter Hamilton House och det var Svenska handelskammaren som hade bjudit in till lite "cosy christmas" med glögg, pepparkakor och annat tilltugg. Premiärnerverna var på spänn och aukustiken i lokalen var inte den bästa men efter en darrig start gick det bättre och bättre och vi fick applåder och fick även sjunga ett extranummer. En rolig kväll!
På lördagen var det dags igen tillsammans med Svenska kyrkan. De har egentligen sitt permanenta fäste i Hong Kong men kommer till Shanghai och Beijjing med jämna mellanrum och firar gudstjänst. Denna dag hölls gudstjänsten i en gammal fin stenkyrka på Hengshan road och här var det inget fel på aukustiken minsann. Framåt eftermiddagen var kyrkan full av svenska familjer och det blev en fin stund med mycket sång och glädje! Det var en märklig men härlig känsla att vara så många svenskar församlade så långt hemifrån. Svenska traditioner och sånger blir på något sätt ännu viktigare.


"Advent du kommer med ljuset till oss"


Andra ljuset är tänt - snart är det jul!



Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-06 12:48:08

Underbart Kata!!! Underbart! Hade väldigt gärna varit där och lyssnat på er.

Kram

Lin

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-07 10:43:53

Ja, det var verkligen kul :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina Holmqvist

En öbo i storstan! I april 2009 flyttade jag med min man till Shanghai, Kina och där bodde vi fram tills november 2011 då vi styrde kosan mot Europa igen. Köln är numera min tyska hemstad!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela