holmekagan

Varmt...

Publicerad 2013-08-22 13:12:51 i Holmekagan goes Cologne,

Tillbaka i ett fortfarande sommarvarmt Köln. Just nu visar tempen på balkongen 30 grader i skuggan. Känns lite svettigt eftersom jag dessutom precis skurat både balkong och utemöbler. 
Och nakenbadarna på andra sidan floden har nu börjat fylla upp stranden med sina brunbrända kroppar. Det blir säkerligen ett dopp i floden under dagen för att svalka sig. 
Annars är senaste nytt att förbipasserande båttrafik numera nästan slickar kajen nedanför. Anledningen är att en båt kört fast längre ner vid Zoobrucke och trafiken har därför fått dirrigerats om. Det sägs dröja upptill 8 veckor (?) innan problemet är löst. 
Ser fram emot en fin höst här med både spännande valrörelse, besök från Sverige och en och annan överraskning kanske?! Redan nästa vecka väntar den första roliga surprisen som maken avslöjade igår.. En liten weekendresa till...;-) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina Holmqvist

En öbo i storstan! I april 2009 flyttade jag med min man till Shanghai, Kina och där bodde vi fram tills november 2011 då vi styrde kosan mot Europa igen. Köln är numera min tyska hemstad!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela