holmekagan

kräftoweenparty!

Publicerad 2010-11-03 08:00:10 i Holmekagan goes Shanghai,

sista helgen innan vi åkte hem till Sverige i somras så var vi några stycken som gick till den berömda"grillgatan" och åt. Gatan kantas av små enkla restauranger med fokus på grillad mat. Mycket kött, seafood och grönsaker som kryddats med MYCKET vitlök och andra kryddor och smakar delikat. Vi pratade redan då på att ha någon form av kräftskiva där i höst och i lördags blev det äntligen av. Medhavd snaps, några väl inövade snapsvisor, kräftor på bordet och skivan är ett faktum. Vi åt och drack och skålade och hade mycket trevligt.
Sen var vi några som åkte till O'Malleys och där var det värsta halloweenpartyt! Alla var utklädda utom vi men vi var välkomna ändå. Och vem vet - de kanske trodde att vi var utklädda ;-) Roligt hade vi iallafall och det blev dans till långt in på natten!









    


 
Jag träffade några andra kompisar också....
  
  

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-03 10:53:37

vad var det för creepy gubbe med den långa näsan?

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-04 05:20:41

ja du, man kan ju nästan tro att han bär en mask el nåt..har ingen aning om vem det var men han var med en stund och shejkade loss på dansgolvet. Lite creeepy faktiskt...

Postat av: Linda

Publicerad 2010-11-04 12:27:51

Jisses, vad ni partar "gammelfolket"...;-) roligt ni verkar ha haft!! och ja - vilken creepy gubbe, svårt att se om det var en mask....vi får hoppas på det..:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina Holmqvist

En öbo i storstan! I april 2009 flyttade jag med min man till Shanghai, Kina och där bodde vi fram tills november 2011 då vi styrde kosan mot Europa igen. Köln är numera min tyska hemstad!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela